Henna Brow Treatment

Browtreatment

Wenkbrauwen beschermen je ogen, maar geven ook expressie en laten je ogen meer spreken. De vorm, dikte en kleur hebben invloed op hoe je overkomt en een goed paar wenkbrauwen is dus onmisbaar! Ben je niet tevreden met de vorm of kleur van je wenkbrauwen, heb je overtollig of juist dunner wordend wenkbrauwhaar (door bv stress, ouder worden, hormonale veranderingen, voeding, medicijngebruik, etc.), dan ga ik graag met je op zoek naar de perfecte vorm van je wenkbrauwen.
In de salon van My Touch in Krimpen aan den IJssel biedt ik henna brow treatment behandelingen aan. Bij deze behandeling begin ik met een uitgebreide verzorging van je wenkbrauwen. Ik scrub in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en gebruik een speciale shampoo voor het openen van de haarschubben, zodat de henna goed in de haartjes kunnen dringen. De ideale voorbereiding voor het hoogst haalbare resultaat & tevens een ware SPA behandeling voor je wenkbrauwen. Het henna brow treatment bestaat vervolgens uit het epileren van de wenkbrauwen door middel van threading (epileren met touw) en het verven van de wenkbrauwen met henna. Zo ontstaat een prachtige wenkbrauw met een tint die tot wel 6 weken op de wenkbrauwhaartjes zichtbaar blijft!
BrowTycoon
De henna die ik gebruik voor de henna brow treatment behandeling is van het merk BrowTycoon (voorheen Browtastic). BrowTycoon henna biedt het perfecte alternatief voor het verven van wenkbrauwen, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauwhaartjes en blijft maar zeer kort op de haartjes zitten. Henna kleurt zowel de haar als ook de huid. BrowTycoon henna biedt 10 kleuren welke met elkaar gemixt kunnen worden om zo tot een geweldige poedervorm tattoo-effect te komen in iedere gewenste kleur en dat tot 5-14 dagen op de huid blijft zitten (afhankelijk van huidtype en nazorg van de wenkbrauwen).
Allergiën
De producten van BrowTycoon zijn allemaal veilig verklaard door een safety accessor en de NVWA en de BrowTycoon henna behoort tot de veiligste brow henna in de professionele markt. Henna is echter af te raden indien je een allergie hebt van PPD (p-phenylenediamine). Deze kleurstof is bijvoorbeeld ook in haarverf te vinden. De henna van BrowTycoon bevat in zeer lage dosis PPD, dus bij twijfel is het verstandig om eerst een heel klein stukje huid te testen.
– Prijzen Glow Browtreatment €25,00
– Epileren met touw €12,00
Nieuw!!!!!!!!!!!!!!!!! GLOW BROWBAR  Plan je afspraak in op een donderdagavond en de prosecco staat voor je klaar.
Vind je het leuk om een gezellig avondje thuis met vriendinnen te hebben, dan kom ik naar jullie toe om jullie thuis* het Glow Browtreatment te geven.
* Aantal personen in overleg maar varierend van 2 tot 4 personen)
** Woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Zevenhuizen, Rotterdam.
Brow Treatment